Ponúkame Vám:


  • rezanie skla , brúsenie, vŕtanie , pieskovanie
  • rezanie a opracovanie zrkadiel do akýchkoľvek tvarov
  • zasklievanie okien a dverí v dielni alebo u zákazníka
  • rezanie plochého bezpečnostného skla do automobilov
  • výroba nábytkových skiel - stolíky , poličky
  • predaj - rezanie - poradenstvo - montáž LEXAN -u
  • vŕtanie dier do skla a zrkadla - vrtáky 4,5,6,8,10,12,13,14,15,20,25,26,30,35,75 mm
  • prevádzame montáže a zasklenie výdkladov až do rozmeru 2250 x 3210 mm
  • výroba , oprava a montáž izolačných dvojskiel,trojskiel
  • prevádzame poradenské služby v odbore sklenárenstva
  • lepíme celosklenené akvária, terária , vitríny a celosklenené nábytky
  • pieskujeme sklá a zrkadlá / podľa priania zákazníka na mieru
  • kalené skla na objednávku do 14 dní
  • fazetované sklá a zrkadlá na objednávku do 14 dní
  • vlastne všetky služby čo sa týkajú plochého skla a jeho opracovania

Radíme Vám: Otázky a odpovede


zrkadlo1Nalepením - Zrkadlá je možné nalepiť na rôzne podklady ako bukas, stena, sadrokartón, obkladačky. Podklad musí byť pevný, bezprašný, suchý a nemastný.
Na zadnú stranu zrkadla nanesieme v bodoch silikón. Ako fixátor kým zaschne silikón sa nalepí obojstranná penová páska. Pre istotu sa ešte podloží zo spodnej strany aspoň na 24 hodín kým silikón nezaschne.

zrkadlo2Navŕtaním - Zrkadlá vŕtame v dielni najčastejšie 5mm vrtákom minimálne 2 diery, ale odporúčame 4 diery. V každom rohu minimálne 3 cm od okraja. Následne sa vyvŕtajú otvory do steny, založia hmoždinky a veľmi opatrne pritiahne, aby neprasklo. Nakoniec založíme ozdobné krytky ktoré si u nás môžete zakúpiť.

zrkadlo3ukážka zaveseniaZavesením - Vyrábame špeciálne závesné držiaky, ktoré si nalepíte na zrkadlo. Do steny si namontujete konzolu a zrkadlo zavesíte.
Malá ukážka držiaka na obrázku:

zrkadlo4Príchytkami - Záleží akú máte príchytku, alebo podľa priloženého návodu

p>V dnešnej dobe sú materiály drahé a preto treba uvažovať o šetrení každej koruny (eura). Odporúčame vám rozmery striešky prispôsobiť výrobným rozmerom Lexanu, aby vám nevznikal zbytočný odpad.
Lexan sa vyrába o rozmeroch 210 x 600 (700) cm.

Spád vody musí byť v smere dutiniek.
Lexan sa spája "H". Na spodnej strane ukončuje "F" a na vrchnej strane "U". Pod "F" a "U" sa lepí páska, ktorá zabraňuje vniknutiu hmyzu a prachu.
Ďalšie detajly si prečítajte v montážnom návode.

Staršie okná sú zasklievané tmelom, ktorý zvykne vypadnúť a preto je ho potrebné opraviť.

Postupujeme nasledovne: Starý tmel, ktorý slabšie drží povyškrabujeme, prach povyfukujeme a okná natrieme buď fermežou, alebo základnou farbou na okná. Po zaschnutí zatmelíme čerstvo namiešaným tmelom, ktorý si môžete u nás zakúpiť v ľubovoľnom aj malom množstve. Tmel je potrebné uhladiť napr. príborovým nožíkom. Po týždni tmel doporučujeme pretrieť farbou. Tým predĺžite jeho životnosť a ostane dlhšie pružný.

držiak pelikán
Podľa potreby si zvolíte rozmer a podľa vkusu tvar poličky prídete ku nám objednáte si sklo podľa vkusu (číre,bronzové,matované,čierne), zakúpite držiaky poličky takzvaný TUKAN alebo PELIKÁN, na počet držiakov na šírku poličky sa kľudne opýtajte.
Potom už len stačí navŕtať diery na hmoždinky a založiť sklo.

brúsené zrkadlo
Ako jediný v okrese brúsime sklá stolovými brúskami.
Sklo brúsené smirgľom alebo kameňom nikdy nebude také pekné ako keď sa brúsi špeciálnymi diamantovímy brúskami.

Ako nás vidia naši klienti?

Vyberáme pár reakcií za všetky, ak ste aj Vy našim zákazníkom, budeme radi ak nám pošlete svoju spätnú väzbu, nakoľko vždy existuje priestor na zlepšenie. Ďakujeme!

Ak hľadá niekto to správne sklenárstvo, mal by sa rozhodnúť práve pre toto a bude spokojný tak, ako ja. Pracovníci sú veľmi milý a ochotný a nie je ani núdza o odbornosť pracovníkov. Takúto firmu by som prijala v mieste môjho bydliska. Touto cestou sa chcem ešte raz poďakovať ústretovým pracovníkom firmy.

- Adriana, Nové Zámky

Flexibilita, univerzálnosť a široké portfólio služieb sú hlavné výrazy, ktoré vystihujú túto rodinnú firmu. Ďakujeme za mnohé zvládnuté zákazky.

- Adam, Rimavská Sobota

Odporúčam sklenárstvo pána Imricha Kopca všetkým zákazníkom, ktorý hľadajú servis zákazníkom na vysokej úrovni! Som sklamaný z úrovne Košických firiem, kde som žial nenašiel to, čo u pána Kopca bola samozrejmosť!
Ďakujem.

- Stanislav, Čečejovce